Revolucija u kupovini knjiga


Kupovina knjiga usled enormnog napretka tehnologije i opšte digitalne revolucije kroz koju ceo svet prolazi nikada nije bila lakša. I dok ste ranije morali da posetite neku od knjižara kako biste kupili i pročitali omiljeno delo, sada je ceo taj proces višestruko skraćen i olakšan svakom kupcu. Svi smo svedoci da je u poslednjih nekoliko godina došlo do ekspanzije onlajn kupovine i prodaje u Srbiji i regionu. Pored vebsajtova velikih lanaca knjižara i izdavača poput Vulkana i Lagune, izrodio se niz internet platformi koje vam omogućuju da naručite i platite knjigu iz udobnosti vašeg doma. Tako da danas gotovo da ne postoji razlog da ne razvijete čitalačku naviku koja ima brojne prednosti. Jer magičan svet knjiga je doslovno na samo nekoliko klikova od vas. A najbolji i najsigurniji način da lako dođete do vašeg omiljenog naslova jeste onlajn platforma za naručivanje knjiga – Knjigenadlanu.

Mnoštvo pogodnosti

Većina novih tehnologija kao jedan od ciljeva ima da olakša svakodnevni život ljudima. Pa tako i pomenuti vebsajt za naručivanje knjiga. Prijatan dizajn koji je maksimalno usmeren na korisnički ugođaj i platforma koja je laka za korišćenje čak i ljudima koji se ne snalaze najbolje sa računarima su samo neke od njegovih pogodnosti. Čak i najveće zagovornike i borce protiv plaćanja preko Interneta, kao i sve one koji nisu u potpunosti sigurni u bezbednost tog vida plaćanja, razuveriće validna oznaka poverenja etrustmark koja potvrđuje da pomenuta internet prodavnica ispunjava sve kriterijume za dobijanje Sertifikata oznake poverenja u etrgovini, a koju izdaje Centar za razvoj e-trgovine. Prostijim jezikom, to znači da je svako plaćanje maksimalno bezbedno i da će svaka naručena knjiga biti isporučena kupcu. Takođe, ukoliko se iz bilo kog razloga ne možete snaći prilikom naručivanja, tu je stalna korisnička podrška na samom sajtu u vidu četa. Tako da je sve maksimalno podređeno čitaocima i njihovim željama i potrebama.

PROČITAJTE I OVO:  Prvi roman nobelovca Darija Foa prvi put na srpskom jeziku

Veliki izbor knjiga

Knjigenadlanu vam nudi izbor imeđu više hiljada naslova, od neprolaznih klasika svetske književnosti, preko usko specifičnih kategorija kao što su domaći autori, ezoterija, arhitektura i slično, pa sve do najnovijih knjiga koje su upravo izašle iz štamparije. A sve to kroz veoma laku pretragu koja će vam omogućiti da u samo par klikova pronađete knjigu koja vas interesuje. Pored naručivanja knjiga koje se obavlja bukvalno u desetak minuta i nekoliko poteza mišem i tastaturom, na pomenutoj platformi možete pronaći i veoma zanimljive i intrigantne članke i vesti iz sveta knjiga. Tu su takođe citati najpoznatijih svetskih autora da vam poprave dan i maksimalno vas motivišu.

Želiš knjigu? Pravac Knjigenadlanu!

Kao što je već nekoliko puta pomenuto kroz ovaj članak, naručivanje knjiga iz udobnosti vašeg kreveta ili omiljene fotelje nikada nije bilo lakše! Uz proverenu i dokazanu internet prodavnicu Knjigenadlanu koja vam garantuje potpunu bezbednost plaćanja i maksimalnu ažurnost u organizaciji isporuke, sve što vama preostaje jeste da napravite nalog, izaberete naslove koji vam se najviše dopadaju i naručite ih. Sve ostalo je briga izuzetno vrednih i marljivih ljudi sa pomenutog vebsajta koji će se potruditi da vam naručena knjiga bude dostavljena na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. Vaše je samo da uživate i čitate!

Autor: Nikola Radenković