Urednik serijala Aleksandar Nešić/Foto: Bookvar

Osmi nastavak popularnog manga serijala „Laku noć, Punpune“


Od petka 21. jula u sve knjižare Delfi, Lagunine klubove čitalaca, na sajtove delfi.rs i laguna.rs, kao i na kioske, stiže „Laku noć, Punpune 8“, nastavak najpopularnije mange o odrastanju.

Osmi nastavak mange „Laku noć, Punpune“ u izdanju Lagune nastavlja ediciju StarWay, u okviru koje će se pojaviti ukupno trinaest delova.

„Laku noć, Punpune“ je priča o običnom dečaku iz disfunkcionalne porodice koji pokušava da pronađe svoju svrhu, sreću i put do srca simpatije. Već u prvom broju vidimo jake kontraste dečje zabave i traume, motiva koji će biti dominantan kroz ostatak serijala.

Nakon što je sebi zadao rok od dve godine da pronađe Aiko i postane neko i nešto, Punpunov svet se potpuno promenio. Pronašao je prijatelje, posao i nekoga ko ume da izvuče najbolje iz njega – Sanđi.

Vredno rade na zajedničkoj mangi i spremni su da postanu nove zvezde strip scene!

Ali Punpunova prošlost preti da postane budućnost.

Slučajnosti ne postoje, Punpune!

Inio Asano je nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka. Osvojio je gotovo sve velike nagrade u Japanu, a na Zapadu je preveden na više od 20 jezika. Svojim najintimnijim delom uspeo je ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra.


PROČITAJTE I OVO:  Supermen slavi 80. rođendan