Marisa Tomej je želela da Spajdermenova strina Mej ima devojku


Zvezda filma Spider-Man: No Way Home Marisa Tomej kaže kako je želela da se strina Mej zabavlja sa devojkom, a ne sa Hepijem.

Marisa Tomej koja je u filmu Spider-Man: No Way Home igrala Mej Parker, strinu Pitera Parkera, kaže kako je želela da njen lik u filmu bude u vezi sa ženom.

Tokom jednog intervjua u kome su je pitali da objasni vezu Mej Parker sa Hepijem Hoganom, Marisa Tomej je kazala kako se nije nadala da će njen ljubavni život ići u tom pravcu.

„U jednom trenutku, čak i pre ideje da se Hepi uopšte i pojavi, osetila sam kako bi Mej trebalo da bude u vezi sa ženom“, rekla je Tomej. „Razgovarali smo o tome sa kim bi ona mogla da bude sada kada Bena više nema. Zaista sam poželela da Ejmi Paskal (producentkinja filma)  iz Sonija bude moja devojka. Bila sam u fazonu da niko ne mora ni da zna ko je Ejmi. Samo da se pojavi u jednoj sceni i ja je, onako suptilno, pozdravim i to je to.“

Tomej je ulogu strine Mej igrala u filmovima Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home i u filmu Spider-Man: No Way Home.

U jednom trenutku strina Mej se smuvala sa Hepijem Hoganom. On je mislio da je u pitanju ozbiljna veza, dok je ona sve to držala za prolazni flert.

Nakon dešavanja u poslednjem nastavku filmova o Spajedermenu pitanje je kakva je sudbina njenog lika.

Izvor: CBR