Čarobna knjiga predstavlja nova strip izdanja na Sajmu knjiga


Šestotomne sabrane epizode „Flaša Gordona“ i „Džima iz Džungle“ Aleksa Rejmonda, čija je prva dva dela objavila Čarobna knjiga pred Sajam knjiga, predstavljaju srpsko izdanje čuvenog serijala IDW-a, čiji je urednik šestostruki dobitnik Ajznerove nagrade Din Malejni.

U dosad najboljoj restauraciji Rejmondovog rada, punim sjajem su oživele kolor-stranice velikog majstora devete umetnosti. Aleks Rejmond je devet godina paralelno, na istim tablama, radio svoja dva legendarna stripa, „Flaša Gordona“ i „Džima iz Džungle“, i one su ovde, bez sečenja i prekrajanja, objavljene onako kako su originalno izlazile u nedeljnim novinama u Americi. Svaki tom prate sjajni tekstovi vrhunskih poznavalaca Rejmondovog dela.

Pored „Flaša Gordona“ i „Torgala“ 3, koji su izašli pred Sajam, Čarobna knjiga je objavila stripove „Princ Valijant“ 5 i 6, „Rip Kirbi“ 4 i 5, kao i dva nova Mebijusova dela: “The Long Tomorrow” i „Hermetička garaža“ (objavljeno u saradnji sa Darkwoodom).

Tokom Beogradskog sajma knjiga, svi ovi stripovi moći će da se kupe s maksimalnim popustima, po cenama 30-33% nižim od redovnih!

Pored toga, za ljubitelje Marvelovih izdanja pripremljena je posebna akcija – još jedan razlog za posetu štandova Čarobne knjige u Hali 1 i Hali 4 Beogradskog sajma knjiga.

Izvor: Art-Anima


PROČITAJTE I OVO:  Predstavljen roman „Peto godišnje doba“ Nenada Rackovića