TV adaptacija književnog serijala „Patrik Melrouz“


Prava je šteta ako do sada niste pročitali neku od knjiga koju je napisao Edvard Sent Obin. Napisao je serijal od pet knjiga koje je bazirao na sopstvenom životu. Svaka od ovih knjiga sa sobom nosi dozu smeha i tuge.

Ako ste propustili da pročitate knjige gradivo možete nadoknaditi gledajući televizijsku adaptaciju ovog književnog serijala.

Serija „Patrik Melrouz“ s uživanjem kritikuje britanski viši stalež dok prati potresnu odiseju glavnog lika – od duboko traumatičnog detinjstva, preko zloupotrebe psihoaktivnih supstanci i sve do konačnog oporavka i iskupljenja. Benedikt Kamberbač glumi Patrika Melrouza, aristokratu i nepopravljivo duhovitog zavodnika, koji pokušava da prevaziđe bol koji mu je naneo okrutni otac dok je majka ćutke odobravala takvo ponašanje.

Ovo je prava uzbudljiva i humoristička televizijska saga sa dramatičnim obrtom, koja pokriva jug Francuske šezdesetih godina 20. veka, razvratne osamdesete u Njujorku i trezvene rane dvehiljadite godine u Britaniji. Serija posvećuje po sat vremena svakom od pet romana, a svaka epizoda opisuje nekoliko komplikovanih i napetih dana u Patrikovom životu.

Pogledajte trejler:


PROČITAJTE I OVO:  Objavljen roman ''Klarina ljuljaška'' Miljana Markovića