Tri lepe vesti za ljubitelje “Zelenbabinih darova”


  • Prva! Uštampi je knjiga Novčić sudbine, treći nastavak avantura Mike i Pauna, junaka popularnih knjiga Zelenbabini darovi i Tajna nemuštog jezika!

 

  • Druga! Sve tri knjige imaju nove korice, koje je ilustrovao DOBROSAV BOB ŽIVKOVIĆ!!

 

  • Treća!Komplet od sve tri knjige sa novim koricama Boba Živkovića može se kupiti u pretprodaji do 1. septembra, uz popust od 35%, po ceni od 1560 dinara (umesto 2400 dinara što će biti redovna cena)!

Knjige se u pretprodaji mogu kupiti na sajtu Kreativni centar, uz plaćanje uplatnicom ili kreditnom karticom, kao i u knjižarama Kreativnog centra u Beogradu (Makedonska 30 i Uroša Martinovića 12) i Nišu (Sinđelićev trg 19). Pretprodajna akcija se završava 1. septembra, nakon čega će čitaocima sve tri knjige iz serijala Zelenbabini darovi biti isporučene na kućnu adresu ili će moći da ih preuzmu u pomenutim knjižarama (o čemu će biti na vreme obavešteni). Ostvarite popust i uživajte u ovim fantastičnim romanima!

Autorka knjiga iz serijala Zelenbabini darovi je istoričarka umetnosti Ivana Nešić, čija su dela inspirisana pričama koje je slušala u detinjstvu, balkanskom mitologijom, lepotom i umetnošću. Njen roman Zelenbabini darovi nalazi se u izboru lektire za 5. razred osnovne škole i dobio je Nagradu Neven za najbolju dečju knjigu u 2013. godini, dok je nastavak Tajna nemuštog jezika osvojio Nagradu Zmajevih dečjih igara Rade Obrenović za 2014. godinu.

„Čudesna priča o magijskim bićima, ljudskom svetu i njihovom spajanju i razdvajanju. Maštovito, zabavno, strašno i smešno istovremeno.“
Prof. dr Ljiljana Pešikan Ljuštanović