Publika pohrila na “Perverzije”


“Čikaške perverzije”, u kojoj igraju Dragan – Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, izvedena je, u još provokativnijoj, integralnoj verziji na oduševljenje Beograđana u rasprodatom Centru Sava.

Divovska pozornica pokazala se kao odgovarajuće mesto za Gagijevu grandioznu viziju obnovljenih “Čikaških perverzija – Integralno” sa osveženom i većom scenografijom, novim i sjajnim vizuelnim dodacima i glumačkim ansamblom pojačanim sa nekoliko atraktivnih devojaka.

Nasmejanoj beogradskoj publici će verovatno najviše ostati u sećanju u predstavu vraćena holivudski spektakularna i smela scena Gagija i Igora u porno-bioskopu, konačno pojavljivanje voza kralja Faruka i razigrana scena na plaži za sam kraj.

Publika je na kraju višeminutnim ovacijama pozdravila glumce koji su na bis nekoliko puta izlazili na scenu da se poklone. Integralne “Perverzije” izvođene su od 1993. do 1998. godine, kada su zbog sve većeg prostora za improvizaciju, morale biti izbačene neke scene. Novo izvođenje zakazano je takođe u Centru Sava na jesen.

Izvor: Vesti online


PROČITAJTE I OVO:  Glob teatar opet u Beogradu