Promocija knjige “Dnevnik čuda Dude Alapače”


Promocija knjige „Dnevnik čuda Dude Alapače“ Daniele Bakić biće održana u četvrtak, 25. avgusta od 18 sati u Mikser hausu.

O knjizi će pored autorke govoriti Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica časopisa Lepota i zdravlje i Una Senić, voditeljka Jutarnjeg programa na Play radiju i Pole Dance Fitness instruktorka.

Kolumna Duda Alapača, koju Daniela Bakić već duže od deset godina piše za magazin Lepota i zdravlje, jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Junakinja ove kolumne Duda je savremena žena koja se podjednako dobro (ne) snalazi u ulozi poslovne žene, majke, ćerke, supruge i prijateljice.

U svom dnevniku čuda ona nepretenciozno, duhovito i samoironično piše o svakodnevnim situacijama i problemima sa kojima se suočava u predstavi zvanoj život. Duda igra svoje uloge bez generalnih proba i unapred pripremljenog teksta – improvizuje, smeje se, plače, razoružava humorom i beskompromisnom iskrenošću. Dok budete čitale ovu knjigu, uz osmeh, shvatićete: Duda, to sam ja!


PROČITAJTE I OVO:  "Problem tri tela": Mali zeleni i mali crveni