Pazi, Srbija gleda: Marko Vidojković bez dlake na jeziku


U novoj epizodi “Pazi, Srbija gleda” uigranoj ekipi tv kritičara iz cele zemlje pridružio se i gost kritičar Marko Vidojković.

Po zanimanju pravnik, poznatiji je široj publici kao jedan od najuspešnijih pisaca mlađe generacije. Roman “Kandže” doživeo je nekoliko izdanja, a veliki uspeh ove knjige ovekovečen je i nagradom “Zlatni bestseler”.

Za isti roman u martu 2006 godine Vidojković je dobio nagradu “Kočićevo pero”. Ovaj multitalentovani pisac se nije ograničio samo na književnost pa se tako u njegovoj biografiji može naći i da je dugogogodišnji kolumnista, urednik Playboya i Maksima. Takođe komponuje muziku, peva i svira bas gitaru.

Publici je poznat i kao neko ko je bez dlake na jeziku. Njegova gostovanja na televizijama su u sekundi zapalila internet. Višemilionski pregledi klipova na YouTubeu dokazuju da publika itekako želi da čuje šta ovaj talentovani slobodni umetnik, kako sebe voli da naziva, ima da kaže.

U istom maniru Marko će u društvu svog prijatelja novinara Zlatka Živkovića pročešljati sva aktuelna televizijska dešavanja iz prethodne nedelje.

Šta ga toliko nervira na političkoj sceni? Zašto misli da televizije koriste lične tragedije kako bi pridobili rejtinge?. Koje voditeljke bi najradije skinuo, a za koje smatra da su debele? Sve ovo i još mnogo toga saznaćete u novom izdanju emisije Pazi, Srbija Gleda.

Pazi, Srbija gleda! u četvrtak 26. marta u 22.40 na TVB92

Izvor: B92


PROČITAJTE I OVO:  Slikovnica u kojoj se junaci suočavaju sa opasnošću od požara