Novi Hulk je Korejac


Dok su se mnogi saveznici (i neprijatelji) Brusa Benera, tokom decenija iza nas, pretvarali u zelenog monstruma, ovaj stručnjak za gama zračenje je ipak ostao naš omiljeni Hulk.

Ipak, stvari se polako menjaju tako da će Brus Bener uskoro otići u zasluženu penziju, a zameniće ga, gotovo sasvim novi, Amadeus Čo koji će postati Totalno Fenomenalni Hulk.

Nakon nekoliko meseci tišine Marvel je konačno otkrio kako će novi Hulk biti američki tinejdžer koreanskog porekla, genijalni, Amadeus Čo.

Ovaj novi Hulk, kako su rekli u Marvelu, neće biti pritisnut teretom sopstvenog postojanja već će uživati u onome što jeste.

Amadeus Čo se i do sada pojavljivao u stripovima, ali je uvek bio u senci drugih superheroja, uglavnom Osvetnika, pa i samog Brusa Benera.

Aksel Alonso, urednik u Marvelu, kazao je kako su oni odlučili da se više ne drže starog Brusa Benera kao pijan plota, već da počnu jednu sasvim novu priču.
Ako ste fanovi Brusa Benera, nemojte previše brinuti jer će se stripovi baviti i onim šta se dešava sa njim i u kom je stanju sada.

Međutim, Aksel Alonso nas uverava da će, makar na početku, postojati samo jedan Hulk. I on će biti Amadeus Čo.

Totalno Fenomenalni Hulk će predstaviti nekoliko sasvim novih sporednih junaka.

Strip će pratiti dve paralelne priče. Jedna će se dešavati u sadašnjosti i prikazivaće avanture novog Hulka, a druga će se bazirati na Amadeusovim sećanjima iz prošlosti u kojima će se objasniti kako je stekao svoje moći i šta se desilo sa Brusom Benerom.

Prvi broj izlazi u decembru.

Izvor: Cinema Blend


PROČITAJTE I OVO:  Objavljena jedna od ključnih priča iz Spajdermen serijala