Foto: Freepik

Najpopularniji naslovi u knjižari Sigma


Knjižara Sigma je online prodavnica knjiga u kojoj možete naći najpopularnije, kako domaće tako i strane naslove.

Knjižara Sigma u ponudi ima veliki broj knjiga i kategorija – od beletristike, dečijih knjiga, enciklopedije, istorije i filozofije, medicine, pa sve do kuvara, lektira i knjiga na engleskom jeziku.

Veliki broj knjiga je u knjižari Sigma je na popustu tako da možete naručiti primerak svoje omiljene knjige po najpovoljnijoj ceni.

Od najpopularnijih naslova u knjižari Sigma izdvajamo:

1000 zašto 1000 zato

Ova knjiga je prava riznica znanja i informacija za radoznale istraživače. Pokriva različite oblasti – od nauke i naučnih istraživanja, preko tajni prirode, umetničkih dela i istorije, sportskih informacija, umetnosti i zabave, kroz vekove i istoriju čovečanstva.

1000 zašto 1000 zato je enciklopedija zanimljiv i raznovrsnih informacija. S ovom knjigom ćete naučiti mnogo o temama koje vas interesuju, saznati informacije koje niste znali i razjasniti nedoumice koje imate. Bez obzira da li vas interesuje živi svet i biljne i životinjske vrste, najvažniji događaji za čovečanstvo kroz istoriju, fascinantna sportska dostigunća ili informacije o umetničkim delima, ova knjiga je obiman izvor znanja.

Pored učenja i saznanja, uz enciklopediju 1000 zašto i 1000 zato ćete se i zabaviti. Jedinstvena enciklopedija informacija koja deci, ali i odraslima drži pažnju tokom čitanja. Omogućite sebi i svojoj deci da istraže svet oko sebe čitanjem. Produbite i obogatite svoje znanje učenjem i istraživanjem na zanimljiv i raznovrstan način.

Riznica pesama za decu – Jovan Jovanović Zmaj

Riznica pesama za decu je klasik srpske dečije poezije i knjiga koju bi svako dete trebalo da ima u svom detinjstvu.

U ovoj zbirci pesama za decu, najmlađi će pronaći pesmice o avanturama i nestašlucima, prirodi i životinjama, kao i o najlepšem đačkom dobu. Koristeći razumljiv jezik, pesnik je doneo osmeh na lice deci i odraslima. Pesme podstiču maštu, humor, smejanje, ali i razmišljanje. Svaka pesma je avantura za sebe.

Bez obzira da li je deca čitaju pre spavanja, tokom popodnevnog maštanja ili uče napamet svoju omiljenu pesmicu, ova knjiga je savršen izbor. Zavoleće Zmajeve stihove na prvo čitanje i čitaće ih iznova i iznova. Neprocenjivo nasleđe koje ulepšava svakodnevnicu i spaja generacije.

Naručite svoj primerak i otvorite vrata svetu igre, smenjanja i maštanja. “Riznica Pesama za Decu” je knjiga koja će trajno osvojiti srca vaše porodice i ostaviti neizbrisiv trag u detinjstvu vaših najmilijih. Idealan poklon za dete za babine i za školsku decu.

Kraljevstvo Slovena Marvo Orbini

Knjiga “Kraljevstvo Slovena” autora Mavra Orbini pruža fascinantan uvid u političke, kulturne i društvene okolnosti balkanske regije u 16. veku.

Orbini detaljno opisuje istoriju Kraljevstva Slovena, ističući značaj tog perioda za formiranje moderne balkanske države. Ova istorijska knjiga donosi ključne teme o politici, kulturi, društvu, vladarima i spoljnim uticajima na balkanske narode.

Dostupna u online knjižari, knjiga “Kraljevstvo Slovena” pruža dragocene informacije o istoriji Balkana.

Navedene naslove, a i mnoge druge knjige možete naručiti po najpovoljnijim cenama, brzo i lako naručiti u online knjižari Sigma.

Izvor: Promo tekst