Laguna i Delfi knjižare na Novosadskom sajmu knjiga – Trejsi Ševalije ekskluzivna gošća


Izdavačka kuća Laguna i najveći knjižarski lanac Delfi i ove godine učestvuju na Sajmu knjiga u Novom Sadu, koji se održava do 9. marta.

Ljubitelji knjige imaće mnogo dobrih razloga da posete njihove štandove, ne samo zbog odličnih domaćih i stranih naslova i vrhunskog gift programa već i zbog velikog broja pisaca koji će biti gosti Sajma.

Ekskluzivna gošća  biće britansko-američka književnica Trejsi Ševalije, koja je svetsku slavu stekla romanom Devojka sa bisernom minđušom. Trejsi je gošća Novosadskog sajma knjiga u subotu 7. marta od 16 sati, a istog dana od 14 sati sa čitaocima će se družiti Jelena Bačić Alimpić, čije su knjige ponovo u samom vrhu čitanosti po podacima Narodne biblioteke Srbije.

Evo i kompletnog rasporeda gostovanje autora Lagune na Novosadskom sajmu knjiga:

 

  1. mart, četvrtak, 17.00 – Dr Nele Karajlić
  2. mart, petak, 17.00 – Uroš Petrović
  3. mart, subota, 14.00 – Jelena Bačić Alimpić
  4. mart, subota, 16.00 – Trejsi Ševalije
  5. mart, nedelja, 17.00 – Mirjana Bobić Mojsilović

 

Radno vreme Sajma knjiga u Novom Sadu biće od 10 do 19 sati, osim u petak i subotu, kad će za posetioce biti otvoren do 20 sati.

 

Na štandu Lagune, knjige će se prodavati sa fiksnim sajamskim popustom od 15%. Važiće i članski popusti, kao i količinski, pa ćete tako za kupovinu 3–5 knjiga moći da ostvarite dodatni popust od 10%, za 6–8 knjiga – dodatni popust od 15%, i za kupovinu 9 i više knjiga – dodatni popust 20%. Sa ovim količinskim popustima mogu se kombinovati ili sajamski popust od 15%, ili članski popusti.

 

Na Delfi štandu, pored Laguninih knjiga, prodavaće se i knjige drugih izdavača, kao i određeni gift program. Popusti će se kretati od 10 do 40%.

PROČITAJTE I OVO:  Internacionalni uspeh knjiga „Islednik“ i „Adresa“ pisca Dragana Velikića