Evro Book proglasio pobednika konkursa „Tvoja reč”


Izdavačka kuća Evro Book proglasila je pobednika Konkusa kreativnog pisanja „Tvoja reč”, koji je organizovala u saradnji sa Bookmateom.

Konkurs je trajao osam meseci, od 10. jula 2018. do 29. februara 2019. godine, a za to vreme organizatoru je stiglo preko 400 radova mladih autora. Bookmate žiri se sastojao od tri člana: Uroš Timić (mladi autor), Aleksandra Mihajlović (autor) i Boris Popadić (novinar kompanije Ringier Alex Springer). Njihov zadatak bio je da od 400 radova izaberu 15 najboljih i da ih šifrovane proslede izdavaču, koji je potom izabrao najbolje debitantsko delo. Prvo mesto je osvojila mlada autorka Jelena Dramićanin. Kao nagradu Jeleni će Izdavačka kuća Evro Book objaviti roman prvenac u želji da nju i druge mlade autore podstaknе da razvijaju talenat za pisanje.

Jeleni Dramićanin pohvalnicu je uručila Milica Ašćerić, PR izdavačke kuće Evro Book, na proslavi jubileja 23. maja, na Belom dvoru, u prisustvu brojnih zvanica i televizijske ekipe koja je snimala ovaj značajan kulturni događaj.

 


PROČITAJTE I OVO:  Predstavljen "Ljudski aparat"