Dečji dani kulture i tokom vikenda


Sjajne knjige, druženja sa piscima, zanimljive radionice i predstava Dečjeg kulturnog centra očekuju mališane i tokom vikenda, a u sklopu Dečjih dana kulture u knjižari Delfi SKC.

U subotu 8. aprila u 12 sati Ana Milenković će održati radionicu „Kako nastaje pesma“, a predstaviće i svoju sjajnu knjigu „Lav i magična slova“.

U 13 sati biće održana mala novinarska radionica za mališane povodom knjiga „Intervjui sa životinjama“ i „Intervjui sa dinosaurusima“, jer svako pitanje je dobro pitanje!

U 17 sati očekuje nas premijera predstave Dečjeg kulturnog centra „Maštamo sa Desankom Maksimović“ koja je rađena prema romanu „Pradevojčica“.

U 18.30 počinje radionica „Kako nastaje strip“ i predstavljanje strip serijala o Hildi.

Takođe u subotu 8. aprila u knjižari Laguna u BEO Shopping Centru (Vojislava Ilića 141i) od 14 sati svoje knjige potpisivaće Stefan Tićmi, autor bestselera „Ja sam Akiko“ i „Kaput od mahovine“.

Do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu i druženja sa piscima! Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen do 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.


PROČITAJTE I OVO:  Konkurs za nagradu "Biljana Jovanović"