Aktivisti upali na potpisivanje knjige Kim Kardashian


Jedna od dugo najavljivanih knjiga konačno je ugledala svetlost dana: “Selfish” sa 448 strana spisateljice Kim Kardashian.

U slučaju da ste nekako propustili ovu informaciju na Twitteru i Instagramu gde je postavljala promo fotografije koje su i tema ove knjige (“Selfish” – selfie).

Ovo je zapravo pseudoautobiografija, koja hronološki prikazuje njen uzbudljiv život kroz umetnost selfija (čija je ona bukvalno najviša sveštenica).

Da bi proslavila poseban trenutak, ona je u knjižari “Barnes & Noble” u Njujorku potpisivala svoja remek-dela i susrela se sa svojim obožavateljima licem u lice od kojih su neki čekali u redu čitav dan pre događaja.

Ipak, nisu svi čestitali Kim na njenoj debi knjizi. Grupa besnih aktivista koji se bore za prava životinja su upali na događaj i nazivali su je ubicom, užasnom osobom i neprestano ponavljali “Sram te bilo”.

U jednom trenutku je čak jedan od njih izjavio: “Samo želim da kažem da si ti najodvratnije biće na planeti. Sram te bilo što podržavaš nošenje krzna”.

Tog dana Kim, srećom, nije nosila krzno, ali ona, Kanye i North jesu ljubitelji ovih komada, bar su bili. I dok su oni ludeli, Kim je ostala pribrana i hladna. Čak i kada su joj vikali u lice, ona je nastavila da se smeši i potpisuje knjige dok obezbeđenje nije odvelo aktiviste.

Izvor: MTV


PROČITAJTE I OVO:  TEST: Da li ste (već) poznat pisac/poznata spisateljica?