Studentkinja koja je uhapšena zbog striptiza u biblioteci ostvarila san i slikala se za Plejboj


Seksi školarka Kendra Sanderlend, čije je ime završilo na naslovnicama novina nakon što je napravila striptiz u univerzitetskoj biblioteci, ostvarila je jedan od svojih snova – pozirala je za Plejboj.

Ova 19-godišnjakinja postala je internet senzacija nakon što je razgolitila grudi i dodirivala se u 31-minutnom videu dok su studenti, nimalo svesni šta se događa, prolazili iza njeodgledan je više od 250 hiljada puta.

Naravno, kasnije je uhapšena i optužena za skidanje u javnosti, pa bi mogla, ukoliko je okrive, da završi u zatvoru na godinu dana i platiti 6.000 dolara kazne.

U međuvremenu, Kendra uživa u novostečenoj slavi, ispunjujući dugogodišnji san slikanja za Plejboj.

I verovali ili ne, za mesto snimanja odabrala je – biblioteku.

Snimak dešavanja iza objektiva kamere objavljen je na Jutjubu i prikazuje kako se Kendra pripremala za fotografisanje u toplesu.

– Oduvek mi je bio san da postanem Plejboj model. Jedan od glavnih razloga zašto sam postala “cam-devojka” je to što volim da budem ispred kamere – izjavila je.

Kendra je uhapšena nakon što je originalan video njenog skidanja u biblioteci postao viralan. Iako je oberučke prihvatila svoju slavu, njeni roditelji nisu preterano oduševljeni.

Pokušala je da nađe posao kao konobarica, ali nije uspela, pa se obratila internet stranici “MyFreeCams”, na kojoj se devojke skidaju i ulaze u razgovor sa korisnicima koji im to plaćaju u realnom vremenu.

Počela je da zarađuje 150 dolara po satu, a od tada joj se bogatstvo znatno uvećalo. Zbog odabira ove karijere zabranjen joj je ulaz u univerzitetski kampus.

Izvor: Blic


PROČITAJTE I OVO:  Ukraden rukopis novih "50 nijansi..."