Uskoro nova knjiga Nila Gejmena na srpskom jeziku


U oktobru bi trebalo da, u izdanju Lagune, izađe srpski prevod knjige Srećom, mleko… koju je, zajedno sa Krisom Ridlom, napisao proslavljeni Nil Gejmen.

O knjizi: Znate već kako je to kad mama ode na poslovni put i prepusti tati da brine o svemu. Ostavi mu dugačak, dugačak spisak obaveza. A najbitnija je da OBAVEZNO KUPI MLEKO. Nažalost, tata to zaboravi. I zato narednog jutra mora da skokne do radnjice na uglu pre doručka, a ovo je priča o tome zašto mu je trebalo toliko vremena da se vrati iz kupovine.

U njoj učestvuju: profesor Steg (dinosaurus vremeplovac), neki zeleni ljigavci, Kraljica Gusara, čuveni dragulj po imenu Oko boga Sploda, nekoliko fampira i potpuno običan ali izuzetno bitan tetrapak mleka.

Nagrađivani pisac bestselera Nil Gejmen, autor Okeana na kraju puteljka, Zvezdane prašine, Nikadođije, Knjige o groblju i Koraline predstavlja vam ovaj neizmerno zabavni roman o putovanju kroz vreme, dinosaurusima, mleku i tatama.

 


PROČITAJTE I OVO:  Jelena Lengold, Fiona Sampson i film Anđeo milosti na završnom danu 7. Beogradskog festivala evropske književnosti