Uskoro kreće sa emitovanjem serija snimljena po romanu “Dalas ’63”


Televizijska serija snimljena po bestseleru Stivena Kinga Dalas 63 emitovaće se u 18 evropskih zemalja, uključujući i Srbiju, počev od aprila ove godine na FOX televiziji. Glavna uloga poverena je Džejmsu Franku.

Stiven King je bio aktivno uključen u ekranizaciju svog dela, kao jedan od producenata, pa verujemo da snimljenih osam epizoda neće razočarati ni njegove najveće ljubitelje. Producentske kuće Warner Bros i Bad Robot Productions garantuju devet časova materijala vrhunskog kvaliteta.

Roman Dalas 63 je Kingovo remek-delo epskih razmena. Džon Kenedi je ubijen i svet je zauvek izmenjen. Šta bi bilo kada bi to moglo da se promeni?Šta ako jedan čovek ima mogućnost da se vrati kroz vreme i izmeni tok istorije?
Džejk Eping je tridesetpetogodišnji nastavnik engleskog jezika u američkoj državi Mejn. Jednog dana, prijatelj Al će mu otkriti neverovatnu tajnu: u njegovoj ostavi nalazi se vremenski portal koji vodi u 1958. godinu. Al ubeđuje Džejka da krene u neverovatnu misiju – koja je odjednom nestvarno stvarna – da pokuša da spreči Kenedijevo ubistvo. Tako počinje Džejkova avantura, u kojoj kao Džordž Amberson dospeva u svet Elvisa i Džona Kenedija, upoznaje osobenjaka Lija Osvalda i lepu bibliotekarku Sejdi Danhil, koja postaje ljubav njegovog života.
Džejkov novi život prevazilazi sve zakone fizike i normalne granice prostora i vremena, ali da li će to biti dovoljno da ostvari svoju misiju?


PROČITAJTE I OVO:  Dejvid Bouvi u kratkoj priči Nila Gejmena