Upoznajte svemirsku princezu u Delfi Caféu


Imate jedinstvenu priliku da upoznate i da se družite sa junacima serijala „Svemirska princeza“ u ponedeljak, 27. aprila od 19 sati u u Delfi Caféu u SKC-u.

Svemirski brod princeze Zi je zbog kvara sleteo u Botaničku baštu u Beogradu i tu počinje avantura. Da ne bi privlačio pažnju Zemljana, pretvoren je u drvo, a svemirska princeza u tinejdžerku Zi. I sve bi bilo kako treba da se jednog dana tinejdžer Luka Ameba, zaljubljenik u biologiju, nije popeo na to drvo i zaljubio u Zi. A da, tu je i Mančula, princezin kućni ljubimac, koji ima razloge zbog kojih ne želi da se otkloni kvar na brodu.

Serijal je nastao po ideji producentske kuće Advance Media i Siniše Đokića, i kao odgovor na pitanje šta se desi kad vanzemaljci posete naše krajeve. Ovo je zabavna priča o porodici, o tinejdžerskoj ljubavi, o prijateljstvu, o problemima odrastanja i namenjena je deci i njihovim roditeljima.

Serijal „Svemirska princeza“ trenutno sadrži knjige „Rođendan“ i i Mančula“ i prati avanture u istoimenoj TV seriji koja se odnedavno emituje na Prvom programu RTS-a.

Na promociji će učestvovati Sonja Ćirić, autorka knjiga nastalih po scenariju Jelene Popadić Sumić, Siniša Đokić, direktor producentske kuće Advance Media i glumci iz TV serije, Milena Radulović, Marjana Andrić, Dušan Matejić i Saša Kuzmanović, koji će izvesti i kratku predstavu. Sve posetioce očekuju lepa i slatka iznenađenja koja je pripremio Bambi.


PROČITAJTE I OVO:  Novi roman najuspešnijeg postjugoslovenskog pisca