U Beogradu je počela je sa radom knjižara “Pčelica”


U Beogradu je počela sa radom specijalizovana knjižara Izdavačke kuće Pčelica u Gvozdićevoj ulici br. 4, koja je, pre svega, namenjena deci.

U prizemlju knjižare nalaze se poznate Pčeličine radne sveske za predškolce i osnovce, kao i veliki izbor školskog pribora, edukativnih i kreativnih setova za učenje i zabavu, odabrane igračke, poklončiči, galerijski i dekorativni program. Na spratu vas očekuje veliki izbor Pčeličinih knjiga, kao i reprezentativna izdanja za decu i mlade poznatih izdavača kao što su: Kreativni centar, Evro Book, Laguna, Vulkan i drugi.

U specijalno opremljenom kutku knjižare održavaće se promocije, ali deca će i svakodnevno moći da čitaju knjige i učestvuju u raznim edukativnim radionicama.

U skladu sa svojim predanim radom na unapređenju i popularisanju književnosti za decu i svojom dobro poznatom postulom Knjige za lepše detinjstvo, Pčelica se i na ovaj način trudi da svoja izdanja učini dostupnijim svojim čitaocima, pa će povodom otvaranja knjižare sve do Nove godine na sva Pčeličina izdanja, izuzev radnih svezaka sa odobrenjem Ministarstva, važiti popust od 30%.


PROČITAJTE I OVO:  Razgovor o novom romanu Srđana V. Tešina