Supermen dobija novi kostim i novu moć


Supermen se dosta menjao i evoluirao tokom ovih 75 godina koliko je sa nama. Poslednja promena dolazi nam u broju 38 novog serijala o Supermenu na kojem rade scenarista Džef Džons i crtač Džon Romita Džunior. Kako saznajemo, Supermen će dobiti potpuno novu moć i malo drugačiji kostim.

Džons nije hteo da otkriva detalje, ali je rekao da će se ta moć pojaviti kada se Supermen sukobi sa novim negativcem po imenu Ulysses.
’’Ovo je svakako jedna od najrazornijih moći koje Supermen poseduje. On nije baš oduševljen njome zato što je jako opasna i može imati negativne posledice. Nije kao da će moći odjednom da levitira razne objekte ili nešto slično, ali moć će biti dosta nestabilna i Supermen će morati da nauči da se nosi sa njom’’, izjavio je Džons.

Što se Supermenovog kostima tiče, primetićete da ima nekih manjih izmena. Tu je drugačija kragna, žuti element na kaišu i nešto što liči na rukavice bez prstiju. Ništa revolucionarno i ne odstupa previše od originala, što je je jako bitno, ali opet interesantno.

A kakva će ta nova moć biti i da li je ona najjačem superheroju na svetu uopšte potrebna, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju – super vesti!

Izvor: Happy Novi Sad


PROČITAJTE I OVO:  Traumatska povreda mozga u „Asteriks“ stripovima