Subota na štandu Lagune


Pretposlednji dan Sajma knjiga na štandu Lagune u Hali 1 obeležiće Lagunini pisci i odličan izbor knjiga.

 

Laguna, Hala 1, 11.00: Ivana Kuzmanović, „Knjiga ličnih promena“

Laguna, Hala 1, 12.00: Dragan Velikić, „Islednik – posebno izdanje“

Laguna, Hala 1, 13.00: Isidora Bjelica, „Miris neba“

Laguna, Hala 1, 14.00: Jelena Bačić Alimpić, trilogija „Kazna za greh“

Laguna, Hala 1, 15.00: Vanja Bulić, „Viza za nebo“

Laguna, Hala 1, 16.00: Vedrana Rudan, „Muškarac u grlu“

Laguna, Hala 1, 17.00: Dejan Stojiljković i Vladimir Kecmanović, „Nemanjići – Dva orla“

Laguna, Hala 1, 18.00: Ivan Ivačković, „Bezverje“

Laguna, Hala 1, 18.30: Luka Mičeta, „Dušan Silni“

Laguna, Hala 1, 19.00: Marko Popović, „Jedan pogrešan korak“

 

Najpe će Ivana Kuzmanović, pisac, savetnik za lični razvoj, instruktor meditacije i reiki majstor, predstaviti predstaviti svoju novu „Knjigu ličnih promena“. Posmatrana s mesta ličnog emocionalnog i duhovnog sazrevanja, „Knjiga ličnih promena“ je zapravo nastavak studije o ljubavi „Od kada sam se zavolela – volim“. I u njoj se, kao i u prethodnoj, dodiruju tri pravca: psihoterapijski, duhovni i iskustveni. Ona pokriva neke od bazičnih terapijskih faktora pružajući nadu da su promene moguće i da rešenja postoje. Ivana će se družiti sa čitaocima u subotu od 11 sati na štandu Lagune u Hali 1.

 

Aktuelni dobitnik Ninove nagrade Dragan Velikić na Sajmu predstavlja posebno izdanje „Islednika“ i poklanja čitaocima tri svoja neobjavljena teksta. Velikić će svoje knjige potpisivati od 12 sati.

 

Isidora Bjelica nije u mogućnosti da dođe na Sajam knjiga, a da njeni čitaoci ne bi ostali bez potpisa, Isidora je za svakog od njih pripremila poklon-fotografiju sa potpisom i porukama ljubavi koje ce im podeliti Vila i Lav od 13 sati. „Tako ćemo i ovaj Sajam biti zajedno zahvaljujući mojoj dečici i ovo je poseban poklon koji smo pripremili povodom trideset godina od izlaska moje prve knjige“, rekla je Isidora Bjelica. „Miris neba“ je Isidorina najnovija knjiga.

PROČITAJTE I OVO:  Stiže nova "Knjiga o džungli"

 

Autorka koja pomera granice čitanosti u našoj zemlji je Jelena Bačić Alimpić. Ona će se sa čitaocima družiti od 14 sati na štandu Lagune u Hali 1. Jelena je u prethodnih godinu dana čitaocima podarila sjajnu trilogiju „Kazna za greh – Noć kada su došli svatovi“,„Kazna za greh – Knjiga uspomena“ i „Kazna za greh – Molitva za oproštaj“.

 

„Viza za nebo“ je onespokojavajući roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje. U novom trileru Vanje Bulića nastavljaju se novinarske i istraživačke avanture Novaka Ivanovića. Vanja će se družiti sa čitaocima od 15 sati na štandu Lagune.

 

Tema novog romana „Muškarac u grlu“ regionalne književne zvezde Vedrane Rudan jeste život četrdesetšestogodišnje Ksenije koju mladi ljubavnik zavodi u novogodišnjoj noći. Dok su intimni, junakinja u mislima razgovara sa svojim bivšim suprugom. Vedrana će biti na Sajmu knjiga na štandu Lagune od 16 sati.

 

Druga knjiga trilogije o Stefanu Nemanji i druga u seriji knjiga o najpoznatijoj srpskoj vladarskoj dinastiji koja dolazi iz pera autora bestselera „Kainov ožiljak“. „Nemanjići – Dva orla“ potpisivaće Vladimir Kecmanović i Dejan Stojiljković od 17 sati.

 

Nova knjiga Ivana Ivačkovića „Bezverje“ govori o večitoj temi: dobru i zlu. Kao što se iz naslova vidi, roman govori o neverovanju u Boga i posledicama koje iz toga proizlaze. Ivačković će svoju knjigu potpisivati od 18 sati.

 

Luka Mičeta se specijalizovao za biografije srpskih vladara. Biografija prvog srpskog cara Stefana Dušana (1308–1355), sina kralja Stefana Dečanskog, zabeležena je u knjizi „Dušan Silni“. Mičeta će potpisivati svoje knjige od 18.30 na štandu Lagune u Hali 1.

 

Bogat dan na štandu Lagune zatvara Marko Popović koji se na Sajmu knjiga predstavlja svojim prvim romanom „Jedan pogrešan korak“. Popović potpisuje od 19 sati.

PROČITAJTE I OVO:  Nova knjiga pesama Stevana Tontića