Stiže nova “Knjiga o džungli”


Film “Knjiga o džungli” je nova epska avantura o Mogliju, dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova

TheJungleBook022_tg_0020_comp_v0455_right.1095

Diznijeva 3D igrana avantura “Knjiga o džungli” u režiji Džona Favroa imaće srpsku premijeru 13. aprila u bioskopu “Sinepleks” u TC Ušće.

“Knjiga o džungli” je nova epska avantura o Mogliju, dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Jasno, koristi sve prednosti modernog doba da doživljaj ove bajke uobliči onako kako priča uz koju smo svi rasli i zaslužuje.
“Knjiga o džungli” spoj je igranog filma i fotorealistične CGI animacije i okruženja. Sve to u kombinaciji sa masjtorskim pripovedačkim stilom u startu garantuje očaravajući avanturu za bioskopsku publiku.

Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju.
Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe. Neće biti sam. Vodiće ga strogi panter Bagira i medved slobodnog duha Balu.

Put neće biti lak. Nemaju sva stvorenja u džungli najbolje namere. Tu će biti Ka, piton hipnotišućeg glasa i pogleda, ali i šarmantni krala Luj, koji ima svoje planove sa Moglijem.

Dečaka po imenu Mogli igra Nil Sati, koji se prvi put pojavljuje na filmu, dok su glasove životnjama pozajmili su Idris Elba, Ben Kingsli, Bil Mari, Skarlet Johanson i Kristofer Voken.

Izvor: Nedeljnik


PROČITAJTE I OVO:  "Islednik" Dragana Velikića promovisan u gradu na pjeni od mora