Snima se serija po kultnom stripu “The Boys”


Amazon je dao zeleno svetlo za snimanje igrane serije “The Boys”, adaptacije stripa autora Garta Enisa, poznatog po hitovima poput “Preacher” i “The Punisher”, te crtača Derika Robertsona. Robertson je jedan od najcenjenijih crtača koji je u više od 20 godina karijere crtao za Marvel i DC i doneo nam jedne od pamtljivijih verzija Spajdermena, Dedpula, Fleša i mnogih drugih superheroja.


Seriju će režirati Set Rogen i Evan Goldberg koji su prošle godine stvorili seriju “Preacher” prema već pomenutom stripu Garta Enisa, čija je treća sezona najavljena za sledeću godinu. Glavni producent “The Boysa” će biti Erik Kripke, tvorac “Supernaturala” i “Timelessa”. Već je najavljeno početnih osam epizoda, a prva bi trebalo da bude emitovana početkom 2019.

Originalni strip “The Boys” postavljen je u period između 2006. i 2008. u svetu u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim statusom zvezde, pa je postala iskvarena i korumpirana, a često daju oduška i dopuštaju sebi da prave nered. Zbog toga je oformljeno posebno posebno odeljenje u okviru CIA, s članovima koji takođe poseduju supermoći, a cilj im je da nadziru razvratne superheroje. Taj odeljenje nazvan je “The Boys” (“Momci”).

“The Boys” će biti još jedan adut u Amazonovom pokušaju da se uspostave kao vodeći proizvođač originalnih serija u konkurenciji s Netfliksom. Već su ranije najavili svoju seriju “Gospodar prstenova”, s kojom prete da nadmaše uspeh “Igre prestola”.

Izvor: Srbija danas


PROČITAJTE I OVO:  „Leptirići“ ponovo lete