Nova knjižara Delfi na Novom Beogradu


U okviru knjižarskog lanca Delfi počela je sa radom 36. knjižara, koja se nalazi u Bulevaru Mihajla Pupina 181 na Novom Beogradu.

Ova bogato opremljena knjižara nalazi se na površini od 100 kvadratnih metara, zadovoljava najmodernije svetske standarde i ispunjava ukus i najzahtevnijih kupaca.

U bogatoj ponudi Laguninih knjiga stranih i domaćih autora, u knjižari se nalaze i izdanja ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike u knjižari mogu da se kupe priručnici, kuvari, vodiči, monografije, enciklopedije, a u okviru knjižare nalazi se kartolerija i gift kutak sa proizvodima vodećih evropskih dizajnerskih kuća.

Članovi Laguninog kluba čitalaca otvaranjem ove knjižare dobiće još jedno mesto koje će im obezbediti kupovinu po najboljim uslovima. Prilikom kupovine tri ili više Laguninih knjiga može da se ostvari količinski popust od čak 15 odsto. Akcija traje do 15. aprila i pruža priliku da uz značajan popust dođete do najnovijih svetskih hitova ili knjiga domaćih autora.

U planu je da se u knjižari održavaju promocije domaćih i stranih izdanja, gostovanja pisaca i druženja čitalaca sa najpopularnijim autorima.

Radno vreme knjižare na Novom Beogradu je od 9 do 21 sata (ponedeljak–subota) i nedeljom od 10 do 17 sati.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona: 011/3196-463.

U knjižari će vas sačekati naše kolege, odlični poznavaoci knjiga, i pomoći u odabiru najbolje literature za čitanje!


PROČITAJTE I OVO:  Predavanje o pesmi “Slavospjev” Meda Pucića