Kako psihoterapija pomaže


Povodom objavljivanja šestog, izmenjenog i dopunjenog izdanja knjige Psihoterapija izdavačka kuća Clio, u saradnji sa Galerijom New moment, pokrenula je seriju susreta i razgovora pod nazivom Psihoterapija i put ka sebi. Teme razgovora odabrane su iz knjige, a učesnici su renomirani stručnjaci, autori priloga u ovoj knjizi i njihovi gosti iz drugih oblasti stvaralaštva.
Drugi razgovor biće održan u četvrtak 13. juna sa početkom u 20 časova u Galeriji New moment (Hilandarska 14, VI sprat, Beograd). Tema ovog razgovora će biti Kako psihoterapija pomaže, a učesnici će biti psihijatrica i individualna i grupna trening psihoanalitičarka Ivanka Jovanović Dunjić i filmski i pozorišni reditelj Goran Marković. Moderator razgovora će biti psiholog i novinar Miša Stojiljković.
PROČITAJTE I OVO:  Legenda o kineskom pesniku koji je osuđen na smrt
PROČITAJTE I OVO:  Skrivena mesta: Tajne knjižare koje nećete pronaći na mapi
Prvi susret pod nazivom Šta je i čemu služi psihoterapija održan je trećeg juna. Učestvovali su Aleksandar Dimitrijević, klinički psiholog i psihoanalitičar, jedan od priređivača knjige Psihoterapija i vizuelni umetnik i dizajner Slavimir Stojanović. Razgovor je moderirao Miša Stojiljković, psiholog i novinar.
Snimak ovog razgovora možete pogledati ovde: