Evo šta sve možete da kupite na Sajmu knjiga za 100 dinara


Na Sajmu knjiga koji je u toku, u moru kapitalnih izdanja, novih naslova, bestselera i klasika, na pojedinim štandovima mogu se naći i knjige za sto dinara.

Izbor ovih dela naravno nije veliki ali svakako može da se izabere nešto pa tako među naslovima kao što su “Zašto pišem ćirilicom”, “Srbija cvate”, “Hrišćansko savršenstvo”, “Šta je smisao života” i “Kako da se spasim”… ukoliko neko želi da pročita recimo pouke i savete patrijarha Pavla ili oca Tadeja, ili pak pripovetke Svetolika Rankovića, roman Milisava Savića “Topola na terasi”, “Slika Dorijana Greja” Oskara Vajlda, ili neku od avantura Šerloka Holmsa može ih kupiti takođe za sto dinara.

Ipak, uprkos niskim cenama ne može se reći ni da je primetna gužva i navala za ovim jeftinim knjigama.

– Postoji interesovanje, ljudi najčešće zastanu, privuče ih cena, poneki kupe nešto, ali moglo bi i više s obzirom na cenu – kaže prodavačica na jednom od štandova.

U delu Sajma sa antikvarnim i polovnim knjigama takođe može da se nađe izbor knjiga od 100 dinara, čak i za one koji čitaju na engleskom jeziku.

Naravno, i veliki knjižarski lanci nude popuste na neka od izdanja, ali to je u slučaju da se kupi veća količina knjiga, recimo pet knjiga za 800 dinara.

Inače, malo veća mogućnost izbora dela različite književnosti počinje sa cenama od 250 dinara pa naviše.

Izvor: Blic


PROČITAJTE I OVO:  Lopovi pokušali da prodaju ukradene stripove zakonitom vlasniku