Foto: Freepik

Ekskluzivno – autobiografija Britni Spirs “Žena u meni” od 28. januara u Laguninim knjižarama u tržnim centrima Delta City i Ušće


U junu 2021. godine ceo svet je slušao obraćanje Britni Spirs sudu. Kada je konačno progovorila i iznela istinu, neosporno je ostavila dubok utisak i time promenila svoj život i živote bezbroj drugih ljudi.

U knjizi „Žena u meni“ slavna pevačica prvi put iznosi pojedinosti o neverovatnom putu koji je prevalila – i snazi koja leži u srži ličnosti jedne od najvećih zvezda u istoriji pop muzike. Revolucionarna autobiografija, neobično iskreno i duhovito napisana, predočava nam večnu moć muzike i ljubavi – i pokazuje koliko je važno da jedna žena konačno ispriča sopstvenu priču onako kako sama želi.

„Žena u meni“ je hrabra i neobično potresna priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, veri i nadi.

PROČITAJTE I OVO:  Mnogi su razočarani izborom knjige uz koju uživa ANA IVANOVIĆ
PROČITAJTE I OVO:  Šetnja nesvakidašnjom ALEJOM KNJIGA

Autobiografiju Britni Spirs možete ekskluzivno naći u Laguninim knjižarama u tržnim centrima Delta City i Ušće od nedelje 28. januara, a od ponedeljka 29. januara i u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.