Izdavačka kuća Evro Book nedavno je objavila roman Tajne srećnog života autorke Suzan Majsner. Ova istorijska drama stiže ubrzo nakon romana Plamen nad Menhetnom koji je pre nekoliko meseci imao fantastičan prijem među publikom.

O knjizi: Mlada Amerikanka Kendra van Zant, priprema se za intervju sa slikarkom Izabel Makfarland, koja je decenijama odbijala novinare. Izabel je jedan od malobrojnih još živih svedoka nacističkog bombardovanja Londona i plana britanske vlade za zaštitu londonske dece. Priča koju će Kendra od nje čuti staviće na probu njena uverenja i njeno srce…

London, početak Drugog svetskog rata: stotine hiljada londonske dece evakuisane su u takozvane hraniteljske porodice u mirnoj unutrašnjosti zemlje. Sestrice Emi i Džulija Dauntri smeštene su u pitoresknom kostvoldskom seocetu, u ljupkoj kući srdačne Šarlot Hevlok. Ali Emi žudi da se vrati u London, gde je čeka obećanje blistave karijere. Ne mogavši da ostavi malenu Džuliju, Emi je vodi sa sobom. Kada su se dve devojčice iskrcale na prestoničkoj stanici Pedington, bio je sedmi septembar, dan zverskog bombardovanja Londona… Sticajem niza nesrećnih okolnosti, Emi i Džulija su nemilosrdno razdvojene i od tog trenutka, njihov život nikad više neće biti isti.

O autorki: Suzan Majsner je radila kao izvršni urednik jednog nedeljnika i osvajala nagrade kao kolumnista. Objavila je 14 romana za Harvest haus, i Voter buk edicije Rendom hausa. Živi u San Dijegu sa mužem i ima četvoro odrasle dece.


ČITAJTE  U prodaji novi roman Ivana Ivanjija

Leave a Reply

Your email address will not be published.