Ilustracija: Feepik/Bookvar

Prva knjiga za decu Jelene Bačić Alimpić


Prva knjiga za decu Lagunine bestseler autorke Jelene Bačić Alimpić „Kako je vila Mila dobila krila“ je nežna slikovnica o ljubavi između bake i unuke za sve koji veruju da najlepše trenutke možemo doživeti u društvu mališana čije samo postojanje ima moć isceljenja.

U kućici na kraju šume živela je usamljena baka koja je činila dobra dela. U znak zahvalnosti mesec joj je obećao da će je nagraditi. Međutim, baku uznemirava i strašna ala.

Kako se dobri ljudi mogu osloniti na čaroliju tako će i život poslati baki u pomoć malo čudo, kojem će ipak biti potrebna pomoć da DOBIJE KRILA…

„Ovo je za mene veoma lična i beskrajno draga knjiga. Prva knjiga-bajka koju sam napisala za decu posvetila sam svojoj unuci Mili i svim vilama i princezama na svetu. Pisala sam je s velikom ljubavlju i nežnošću koju će deca, a nadam se i njihovi roditelji moći da osete i prepoznaju“, rekla je Jelena.

PROČITAJTE I OVO:  Marko Kraljević i Herakle u Trojanskom ratu protiv HAARP-a
PROČITAJTE I OVO:  Šta se zgodi kad se ljubav između Južne i Severne Koreje rodi?

Knjigu „Kako je vila Mila dobila krila“ Jelene Bačić Alimpić možete naći od ponedeljka 16. oktobra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.