Promocija knjige za decu “Kakakralj” Srđana Dragojevića


Promocija knjige za decu „Kakakralj“ Srđana Dragojevića biće održana u ponedeljak, 26. decembra od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

 O knjizi će pored autora govoriti Zoran Milivojević, psihoterapeut i Danijela Novaković, glavna i odgovorna urednica portala ringeraja.rs.

 Odlomke će čitati glumci Hristina Popović i Miloš Samolov.

 „Kakakralj“ je urnebesno duhovita slikovnica koje će pomoći mališanima da se lakše oslobode pelena.

U nastavku priče započete u „Kakagradu“, devojčica Veca saznaće kako su junaci došli na rođendan Kakakralja i kako je Kakica postala nešto najlepše na svetu!

Uz predivnu priču Srđana Dragojevića – proverenu na sopstvenim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica biće prava podrška na putu ka osamostaljivanju deteta, kao i zabava za celu porodicu.

Srđan Dragojević rođen je u SFRJ. Po obrazovanju je klinički psiholog i reditelj. Snimio je filmove „Mi nismo anđeli“, „Dva sata kvalitetnog TV programa“, „Lepa sela lepo gore“, „Rane“, „Sveti Georgije ubiva aždahu“, „Parada“, „Atomski zdesna“. Objavio je knjigu „Rane & dve priče za novu deceniju“. Osim toga, izdao je i tri zbirke pesama, a za Knjigu akcione poezije 1986. dobio je nagradu „Branko Radičević“. Živi u Beogradu.


PROČITAJTE I OVO:  Predstavljanje konkursa Biber u Ulcinju