Foto: Kreativni centar

Novogodišnji pokloni iz Kreativnog centra


„Kreativni centar“ pripremio je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 60% čekaju vas u knjižarama „Кreativnog centra“ (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U ponudi je 18 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svi oni koji nisu iz Beograda i Niša ili kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu poručiti neki od dvanaest ponuđenih paketića, takođe prilagođenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići biće u prodaji do 15. januara. Za sve porudžbine putem interneta u vrednosti većoj od 1950 dinara isporuka je besplatna na teritoriji Srbije.

Preporučujemo vam tri knjige koje mogu biti odličan poklon za Novu godinu:

MALA KNJIGA RADOSTI

Ovo je knjiga o malim stvarima koje donose veliku radost. Za svaki dan u godini izabrana je jedna aktivnost, obična i svima dostupna, i pokazano je kako bavljenje njome može učiniti život lepim i radosnim. Otkrijte zadovoljstvo skakutanja po baricama, pustite omiljenu muziku i pokušajte da stepujete, spustite se sankama niz snežnu padinu ili napravite teglu zahvalnosti! Uz ovu knjigu ćete pronaći razlog da se radujete svakog dana u godini!

AVANTURE S PETSONOM I FINDUSOM

Uživajte ponovo u nekim od poznatih Petsonovih i Findusovih avantura, objedinjenih u ovoj knjizi – „Kako se mali Findus izgubio“, „Poznajete li Petsona i Findusa?“, „Lov na lisicu“, „Mačak Findus i petao“ i „Petson kampuje“. Ali to neće biti sve! Saznaćete i nešto što o ovim neodoljivim junacima dosad niste znali – šta je bilo pre nego što su se upoznali i postali najbolji prijatelji, šta vole, a šta ne vole, kako provode vreme na Petsonovom imanju…Pored toga, zabavićete se tražeći bićenca, isprobaćete recept za odlične palačinke, pravo iz Petsonove radionice dobićete ideje za majstorisanje, naučićete pravila jedne neverovatne igre memorije i saznaćete kako vam meteorološka znanja mogu pomoći da preživite kampovanje.

MOJI KNJIŽEVNI PRIJATELJI

Koji su vam bili omiljeni književni likovi tokom odrastanja? Koliko ste puta poželeli da se s njima sprijateljite, da posetite njihove svetove ili da oni doputuju u vaš? Sećate li se gde ste se prvi put sreli sa njima – u biblioteci, knjižari ili u knjigama koje su vam poklonili prijatelji?  Koliko ste puta plakali ili se veselili čitajući o doživljajima junaka iz vaših omiljenih knjiga? Odisej, Šerlok Holms, Džejn Ejr, Ana Frank, Long Džon Silver i Džo Marč samo su neki od 40 književnih junaka i junakinja za koje je mladi i strastveni čitalač čuo i koje bi želeo da ima kao prijatelje. Pozivamo vas da kroz priče o njima ponovo otkrijete stranice nezaboravnih književnih dela!

Uz svaku kupovinu – zidni kalendar za 2023.godinu!

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće! Počela je podela zidnih kalendara „Кreativnog centra“ za 2023. godinu. Uz svaku kupovinu u knjižarama „Kreativnog centra“ ili preko sajta www.kreativnicentar.rs dobijate na poklon zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja ove izdavačke kuće.