Konkurs za volontere u projektu “Otvorena biblioteka na Štrandu”


Američki kutak Novi Sad otvorio je poziv za mlade od 16 do 26 godina koji žele da se uključe u aktivnosti i doprinesu realizaciji projekta “Otvorena biblioteka na Štrandu”.

Projekat Američkog kutka “Otvorena biblioteka na Štrandu” ove godine realizovaće se od 5. do 31. avgusta na novosadskoj plaži.

Osim velikog izbora knjiga najčitanijih američkih pisaca, preko 25 naslova nedeljnih i mesečnih časopisa i društvenih igrara, svakodnevno će biti organizovati i programi za decu i omladinu kao što su kreativne radionice, konverazcijski klubovi i sportske aktivnosti.

Volonteri i volonterke biće angažovani u periodu od 1. avgusta do 2. septembra, i to kao pomoć u realizaciji radionica, pomoć korisnicima biblioteke i učešće u drugim aktivnostima koje budu organizovane. Volonteri mogu biti angažovani najduže 6 časova dnevno.

Svima koji na ovaj način budu doprineli realizaciji letnjeg programa imaće besplatan ulaz na Štrand, moći će besplatno da posećuju bioskop Kulturnog centra Novog Sada do kraja godine, dobiće mogućnost da učestvuju na jednom od kurseva Američkog kutka.

Obrazac prijave može se pronaći ovde.

Izabrani volonteri i volonterke biće kontaktirani o strane Američkog kutka najkasnije do 1. avgusta, navodi se u pozivu.

Izvor: RTV


PROČITAJTE I OVO:  Vanvremenska ljubavna priča