Čitaj, slušaj, uči, oboj – slikovnica “Lav i magična slova” poznate pop pevačice Ane Milenković


Lav i magična slova“ je slikovnica poznate pop pevačice Ane Milenković, koja će mališanima pružiti bezbrižnu i neponovljivu zabavu kroz multimedijalni sadržaj.

Lav je zabavan lik koji će zajedno sa decom učiti o svakodnevnim pojmovima, kao što su pranje zubića, umivanje, godišnja doba, ishrana i saobraćaj, a tu je i da im pomogne da se ušuškaju i utonu, uz divne melodije, u najslađi san.

Skeniranjem QR koda, koji postoji na određenim stranama u knjizi, deci su dostupne muzičke verzije stihova s animacijom uz koje je lako zapevati. Pored prelepih ilustracija, za koje je bio zadužen Đorđe Petrović, mališani mogu igrati i brojne radosne i zabavne igrice.

Ani se ideja za knjigu rodila kada je postala mama dečaka Lava.

„Umeće pisanja pesama i komponovanja preusmerila sam sa popularne muzike na pesme za decu. Sve je bilo spontano, a inspirisano mojim Lavom. Zbog toga ceo idejni koncept ima veliku emotivnu vrednost u mom životu. Želela sam da prenesem ljubav svakom detetu koje dođe do knjige. Ova knjiga je više od muzike, više od reči, pa je tako nastala i ideja za multimedijalni koncept ’čitaj, slušaj, uči, oboj’, koji podstiče čula“, rekla nam je povodom izlaska knjige Ana Milenković.

Slikovnicu „Lav i magična slova“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.


PROČITAJTE I OVO:  Roman Kamij Lorans "Mogla bih to biti ja" predstavljen u okviru Molijerovih dana