Promocija knjige “Moć i nemoć organizma”


Promocija knjige „Moć i nemoć organizma“ Staniše Stojiljkovića biće održana u četvrtak, 31. avgusta u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O čudesnim tajnama metaboličkih i biohemijskih procesa u našem organizmu, pored autora, govoriće i prof. dr Vladimir Ajdačić, nuklearni fizičar, prof. dr Vuk Stambolović, specijalista socijalne medicine i dipl. inž. Goran Kojić, sertifikovani trener za lični razvoj.

Da li nekad razmišljate o tome kako naš organizam uopšte radi? Kakav je bilans energije u našem organizmu? Koliko hrana putuje u njemu? Koje su njegove samoisceliteljske moći?

Objedinjujući naučna dostignuća, tradicionalnu medicinu i lekarsku praksu, knjiga „Moć i nemoć organizma“ Staniše Stojiljkovića otkriće nam lako razumljivim jezikom i uzbudljivim pripovedanjem čudesne tajne metaboličkih i biohemijskih procesa koji se u nama odigravaju.

„Čuvar svog zdravlja može postati samo onaj ko, uz uvažavanje postignuća savremene tehnologije, poznaje opšte principe po kojima funkcionišu različiti organi i sistemi u našem telu. Moć i nemoć našeg organizma su dva polariteta koja određuju staze našeg života. Uzajamnim usaglašavanjem moguće je dovesti stanje organizma do nivoa retoksikacije, samoovladavanja, odnosno do optimalnog stanja“, smatra autor. U knjizi ćete naći konkretne primere: šta se sve odigrava u organizmu kad unesemo hranu ili vodu, šta nas konkretno kako truje, kako se pročišćavamo i šta treba da radimo da bismo se dobro osećali…

Ova knjiga ne pruža instant rešenja. Njena suština je u tome da čitalac sazna kako funkcioniše njegov organizam i da zahvaljujući tom znanju sam osmisli svoj svakodnevni život i ishranu.


PROČITAJTE I OVO:  Margaret Atvud piše nastavak romana "Sluškinjina priča"