Nakon filma “Love, Simon” stiže nam i serija “Love, Victor”


Sada već čuveni roman Sajmon protiv zavere homo sapijensa Beki Albertali (kod nas je ovu knjigu prevela Jelena Katić Živanović, a objavila izdavačka kuća Urban Reads) pretočen je 2018. godine u film Love, Simon. U filmu, kao i u romanu, pratimo gej tinejdžera Sajmona koji odrasta u predgrađu Atlante i koji mora da se pomiri sa svojom seksualnošću kao i da sa njom upozna ceo svet.

Ako su vam se dopali knjiga i film, onda imamo još jednu lepu vest za vas. Naime, upravo je završeno snimanje deset epizoda serije Love, Victor. Ova serija prati život mladog Viktora koji ide u istu školu kao i Sajmon. Viktor mora sa se suoči sa svojom seksualnošću, ali i da se izbori sa problemima kod kuće, kao što su zloupotreba alkohola i bračni problemi njegovih roditelja.

Kompanija Dizni je donela odluku da ovu seriju prebaci sa striming servisa Dizni+ na Hulu, koji je takođe u posedu ove kompanije.  Cilj je da Dizni+ ostane privržen porodičnim sadržajima, a da Hulu ima programe sa sadržajima nemanjenim starijoj publici.

Ako već niste pročitali knjigu Sajmon protiv zavere homo sapijensa  (i pogledali film Love, Simon) sada je sjajna prilika da se upustite u tu avanturu kako biste je pročitali do juna, Meseca ponosa, kada je zakazana premijera serije Love, Victor.

Izvor: Bookstr


PROČITAJTE I OVO:  Pogledajte trejler za film snimljen na osnovu priče Nila Gejmena