Clio u Kosmosu, Vidovnjaci u Srbiji


Holandski pisac i istoričar Gvido van Hengel svečano će otvoriti manifestaciju Dani dobre knjige, koju organizuju Izdavačko preduzeće Clio i knjižare Kosmos.

Gvido van Hengel će potpisivati svoju knjigu VIDOVNJACI i razgovarati sa čitaocima o nizozemskoj literaturi. U tome će mu se pridružiti i Jelica Novaković, prevoditeljica, profesorka nizozemskog jezika i koautorka knjige Posledice jednog pucnja.

Ovim susretom u utorak u 19.30 h u knjižari Kosmos (Bulevar kralja Aleksandra 72) otpočinje veliki niz novogodišnjih akcija i iznenađenja. Clio poručuje:

Knjige koje volite i cenite, nalaze se na dva mesta u Beogradu – u knjižarama Kosmos u Knez Mihajlovoj 18 i Bulevaru kralja Aleksandra 72, od 14. do 31. decembra!

Pored svakodnevnog Srećnog sata, kad će kupci imati popust 40% na redovnu cenu, akcija I poklon i popust i Tri za 999 ili Dve za 499,  posetioci ovih knjižara moći će da učestvuju u NAGRADNOJ IGRI. Jedan od posetilaca čije će ime biti svečano izvučeno i objavljeno 31. decembra, na zatvaranju manifestacije, dobiće na poklon po jedan primerak naslova iz čitave produkcije IP Clio u 2022. godini.


PROČITAJTE I OVO:  U prodaji "Pariz" Edvarda Raderfurda