Uskoro nova knjižara Delfi u Gornjem Milanovcu


Knjižarski lanac Delfi uskoro će biti bogatiji za još jednu knjižaru, ovog puta u Gornjem Milanovcu.

U ulici Vojvode Milana br. 4 ljubitelji knjige uživaće u novom luksuznom čitalačkom kutku u prostoru od 100 m² – knjižari Delfi i Laguninom klubu čitalaca.

Radno vreme knjižare biće od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat. Knjižara u Gornjem Milanovcu nedeljom neće raditi.

Ova bogato opremljena knjižara zadovoljavaće najsavremenije svetske standarde i ispunjavati ukus i najzahtevnijih kupaca.

Osim bogate ponude Laguninih izdanja stranih i domaćih autora, posetiocima će biti dostupna i najtraženije knjige ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike u knjižari će moći da se kupe priručnici, kuvari, vodiči, monografije, enciklopedije…

U planu je da se u knjižari održavaju promocije domaćih i stranih izdanja, gostovanja pisaca i druženja čitalaca sa autorima.

Pored najboljih knjiga, svima će biti na raspolaganju i odlična ponuda proizvoda iz gift programa vodećih evropskih dizajnerskih kuća i Lagunin klub čitalaca koji članovima nudi brojne pogodnosti i popuste prilikom kupovine Laguninih izdanja.

U želji da čitaocima iz Gornjeg Milanovca ponudimo sve na jednom mestu, obezbedili smo i prodaju ulaznica za najpopularnija zbivanja u glavnom gradu.

Dobro došli u novu omiljenu knjižaru u Gornjem Milanovcu!


PROČITAJTE I OVO:  Treći roman detektivskog serijala Samuela Bjerka