Promocija knjige “Tri cunamija ili Evropa je ranjena” Blagoja Grahovca


Promocija knjige „Tri cunamija ili Evropa je ranjena“ Blagoja Grahovca biće održana u ponedeljak, 22. maja u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O knjizi će govoriti Milenko Vasović, novinar lista Danas, književnik Balša Brković, prof. dr Nebojša Kolarić, politikolog Dritan Abazović i autor Blagoje Grahovac.

Posle „Glasova iz gluve sobe“ i „Banditosa ili Ubica država“, general Blagoje Grahovac je napisao novu knjigu u izdanju Lagune i tako završio trilogiju o ratnim i posleratnim vremenima na ovim prostorima.

„Tri cunamija ili Evropa je ranjena“ sadrži polemičku i uzbudljivu priču o savremenoj srpskoj istoriji, o razlozima vođenja svetske geopolitike i ekonomije.

Autor koristi javnosti do sada nepoznate autentične događaje, u cilju komparativne analize društvenih i političkih procesa na širim prostorima i u različitim periodima novije istorije.

Posebna vrednost ove knjige je u tome što autor, drugačije od mnogih analitičara, otkriva uzroke naše društvene, ekonomske i političke stvarnosti, te upućuje na moguća rešenja kako da naš prostor u budućnosti postane štit u odbrani Evrope od društvenih cunamija koji joj ozbiljno prete.


PROČITAJTE I OVO:  Promocija knjige "Beleške jedne Ane"