Promocija romana “Otkrivanja” Sanje Bogetić


U sredu, 7. oktobra u 19 sati biće održana promocija romana Otkrivanja autorke Sanje Bogetić. Promocija će se održati u Centru lepih umetnosti Guarnerius, u ulici Džordža Vašingtona broj 12.

Sanja Bogetić je rođena 1969. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Piše poeziju, koju je objavljivala u brojnim književnim časopisima, i autor je četiri zbirke pesama: Kišobran za dvoje, Život bez naslova, Snovi od papira i Svoja. Dobitnik je Oktobarske nagrade grada Beograda za zbirku Kišobran za dvoje. Otkrivanja su njen prvi roman.

Osim autorke, na promociji će govoriti i Tamara S. Piletić i Gordana Subotić, a biće priređena i dva umetnička performansa. Takođe, biće omogućena i premijerna kupovina knjige po sajamskoj ceni.

„Roman prvenac pesnikinje Sanje Bogetić se lako čita, dugo pamti, a iskreno savetuje: otkrij i sledi svoj put. Ovo je ozbiljno delo o životu tri glavne junakinje, koje nošene emocijama, zajedno traže smisao, jer je u prijateljstvu moć. Uočavaju zablude i greške, prevazilaze ih novootkrivenim snagama, tako da pokažu da je vredan jedino život ispunjen ljubavlju, iako ona nekad zna da guši, sputava i vara.

Jednostavna, savremena – svevremena priča, koja nosi dublju poruku o otkrivanju samog sebe, praštanjima i suočavanju sa strahovima i porazima, izdajama i prevarama, lažima i neistinama, pravim i varljivim prijateljstvima, a uči da treba čvrsto verovati i voleti i onda kad je nemoguće, pružati se da bi se dobilo, u svakom porazu naći zrno nade i okrenuti novi list, a nikad ne gledati unazad…“

Iz recenzije dr Tamare S. Piletić


PROČITAJTE I OVO:  U prodaji dva nova naslova u izdanju Amorete