Promocija knjige “Bračna terapija za ljubavnike” Dijega de Silve


U ponedeljak, 04. marta sa početkom u 18 časova u klubu Polet (Cetinjska 15) biće održana promocija knjige Bračna terapija za ljubavnike Dijega de Silve.

Na promociji će govoriti Ljubica Arsić, Ana Marković, Zoran Hamović i autor.

O knjizi: Modesto i Vivijana su ljubavnici zarobljeni u nesrećnim brakovima. Podvrgavaju se bračnoj terapiji kako bi odlučili da li da nastave sa svojim dvojnim životima, ili da započnu novi, zajednički život, napuštajući svoje supružnike. Situaciju u kojoj su se našli posmatraju sa različitih stanovišta i tumače je često potpuno suprotstavljenim načinima.

Vivijana je odlučna u nameri da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Rastrzana je dilemom da li da ostane samo ljubavnica ili da svoj život izokrene naglavačke zbog ljubavi prema Modestu. Modesto je, sa druge strane, manje odlučan, prilično nezainteresovan za promene u svom životu. Kukavički teži da ostane u sigurnoj ulozi ljubavnika. U takvom paradoksu, Vivijana rešava da neodlučnog Modesta povede na bračnu terapiju pokušavajući da spasi njihovu vezu.Bračni terapeut je zbunjen zahtevom da analizira odnos između ljubavnika koji su se već otuđili od svojih brakova i porodica i izgubili sposobnost da vole. Ipak, prihvata se posla i upliće do te mere da rizikuje gubitak profesionalne etike.


PROČITAJTE I OVO:  "Zovem se Mama 2" Jelice Greganović u prodaji