Vedrana Rudan u Beogradu


Posle dve i po godine Vedrana Rudan, omiljena autorka iz regiona, družiće se sa svojim čitaocima na promociji novog romana „Doživotna robija“ u četvrtak 12. maja od 18 sati u Velikoj sali SKC-a.

U najnovijem romanu „Doživotna robija“, prvom posle šest godina, Vedrana Rudan piše o svojim omiljenim temama, odnosu roditelja i dece, kao i o tome šta znači biti istinski slobodan. Da li je sloboda moguća bez materijalne sigurnosti, da li rad oplemenjuje ili porobljava čoveka i šta je neophodno da bi žena zaista bila nezavisna, samo su neka pitanja koja glavna junakinja Lola postavlja sebi, ali i svima nama.

Vešto izbegavajući sve postojeće stereotipe, Vedrana Rudan ispisuje priču o nesvakidašnjoj ženi s kojom se možda nećete uvek složiti, ali ćete beskrajno uživati u svakom trenutku provedenom s njom.

Ključne reči novog romana Vedrane Rudan su seks, ljubav, zločin i pogled na more!

Kada smo pitali Vedranu šta da očekujemo od novog romana, kratko nam je rekla: „’Doživotna robija’ je ljubavna priča od koje se svakom normalnom diže kosa. Ali… Što je normalno? Tko je od nas normalan?“

Da li ste spremni za novu Vedranu?