Od Stanije nas zaista ništa više ne može iznenaditi! Starleta, koja tvrdi da to nije, pa onda tvrdi da ipak jeste, rešila je da začepi usta svim dušebrižnicima i pokaže da voli ruske klasike!

I ne samo to, ona je u ruke uzela Jesenjina! Verovali ili ne! Za one koji su izbegavali lektiru u školi, Sergej Jesenjin je jedan od najpoznatijih ruskih pesnika, koji je živeo krajem 19. i početkom 20. veka. Njegova dela spadaju u klasike svetske poezije, a među njima su najpoznatije “Jesen”, “Breza”, ”Mangup”, “Kafanska Moskva”, “Crni čovek”…

No vratimo se Staniji. Ona je na svom profilu na tviteru postavila svoju fotku kako u žbunu muškatli čita knjigu uz potpis – Kada “starleta” cita Jesenjina!

Sama Stanija je, međutim, prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji sebe odbila da deklariše kao starletu.

– Ja se nikada nisam deklarisala kao starleta i ne mogu da budem starleta jer sam u Americi radila kao krupije i bila zaštitno lice kazina. To je ozbiljan posao od kojeg ja zarađujem za život. Fotografisanje i postavljanje slika na društvene mreže bile su samo moj hobi. Starlete su osobe koje se samo slikaju i ne rade ništa u životu.

Izvor: Vesti online


ČITAJTE  Ruska spisateljica ofarbala mačku u roze zbog žurke, nakon čega je uginula od trovanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.