Stanija, “starleta” koja čita Jesenjina


Od Stanije nas zaista ništa više ne može iznenaditi! Starleta, koja tvrdi da to nije, pa onda tvrdi da ipak jeste, rešila je da začepi usta svim dušebrižnicima i pokaže da voli ruske klasike!

I ne samo to, ona je u ruke uzela Jesenjina! Verovali ili ne! Za one koji su izbegavali lektiru u školi, Sergej Jesenjin je jedan od najpoznatijih ruskih pesnika, koji je živeo krajem 19. i početkom 20. veka. Njegova dela spadaju u klasike svetske poezije, a među njima su najpoznatije “Jesen”, “Breza”, ”Mangup”, “Kafanska Moskva”, “Crni čovek”…

No vratimo se Staniji. Ona je na svom profilu na tviteru postavila svoju fotku kako u žbunu muškatli čita knjigu uz potpis – Kada “starleta” cita Jesenjina!

Sama Stanija je, međutim, prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji sebe odbila da deklariše kao starletu.

– Ja se nikada nisam deklarisala kao starleta i ne mogu da budem starleta jer sam u Americi radila kao krupije i bila zaštitno lice kazina. To je ozbiljan posao od kojeg ja zarađujem za život. Fotografisanje i postavljanje slika na društvene mreže bile su samo moj hobi. Starlete su osobe koje se samo slikaju i ne rade ništa u životu.

Izvor: Vesti online


PROČITAJTE I OVO:  Ljubavne tajne srpskih klasika