Foto: Promo

Premijera monondrame “Šta me opet snađe”


U subotu, 30. marta u MTS Dvorani, sa početkom u 20:30 časova biće održana beogradska premijera monodrame „Šta me opet snađe“ Anđelke Stević Žugić, za koju je tekst napisao Nebojša Romčević, režirao Petar Jovanović, a muziku komponovao Saša Lokner.

Svoj dolazak na premijeru potvrdio je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta filma i pozorišta, muzike, sporta, javnog života. Njihov dolazak na crveni tepih očekuje se oko 20 časova.

Nakon vrlo brzo rasprodate premijere i prve reprize 31. marta, zbog velikog interesovanja otvoren je i novi termin igranja predstave u MTS Dvorani, u nedelju, 14. aprila, od 20.30 časova.

PROČITAJTE I OVO:  Ana Miloš je mrtva, živeo Miloš K. Ilić
PROČITAJTE I OVO:  Nikola Dragomirović: "Zavidim onima koji će tek čitati TOKIJSKOG GULA"

Posle premijere u Skoplju, dve rasprodate večeri u Novom Sadu i Beogradu, Anđelka će sa predstavom gostovati u gradovima širom Srbije i regiona.

Predstava „Šta me opet snađe“ bavi se večno aktuelnom temom razvoda, kroz lik Jovanke Joke Jakovljević, koja pokušava da u svojim kasnim 30-im stvori novi život.

Ova brza, duhovita i na momente ironična monodrama osvetljava brojne klišee o razvodu, iskustva loših sastanaka i traženja partnera, kao i društveni pritisak da se bude „normalan“ nakon što je “srećno do kraja života” propalo.

Kroz čitav niz likova koje igra, Anđelka svojim već prepoznatljivim i izuzetnim glumačkim stilom ponovo potvrđuje zašto je omiljena komičarka regiona.