Knjižara “Stošić” prikuplja knjige za školske biblioteke


Knjižara “Stošić” pokrenula je akciju prikupljanja knjiga za školske biblioteka, a prva škola kojoj će biti uručene polovne knjige je “O.Š “Vožd Karađorđe” iz Leskovca.

Akcija se organizuje povodom proslave godišnjice rada Leskovačkog kluba čitalaca pri ovoj knjižari, iz koje pozivaju darodavce da knjige dostavljaju do 27. maja na adresu: Knjižari Stošić (Salon knjiga) na Širokoj čarčiji u centru Leskovca.

“Prednost imaju novije i aktuelne knjige za decu, romani, enciklopedije, strip albumi kao i knjige koje deci približavaju nauku i umetnost, literatura za nastavnike… Knjige ne moraju biti nove, ali je poželjno da budu savremenije”, navode u “Stošiću”.
Za one koji donesu najveći broj knjiga pripremljeni su prigodni pokloni.

Knjige će biti uručene školi 27. maja u 18.00 časova, a u znak zahvalnosti učenici pripremaju predstavu. Tog dana i darodavci knjiga će dobiti poklone.

Jubilej kluba čitalaca

U periodu od 23. do 28. maja Knjižara organizuje manifestaciju “Nedelju Kluba čitalaca” s promocijama, radionicama, muzičko-poetskim večerima, dečijim danom, te veče humora i satira, a planirana je akcijska prodaja knjiga.

Izvor: Jugmedia info


PROČITAJTE I OVO:  Meštanima Čente zabranjeno da idu u biblioteku