Druženje sa Ljubivojem Ršumovićem u knjižari Delfi SKC


Kompanija Mastercard i knjižare Delfi pokreću novu promotivnu kampanju za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica u Srbiji koja za cilj ima prikupljanje sredstava za program obezbeđivanja obroka za decu školskog uzrasta u Africi, a koja se odvija u sklopu globalnog partnerstva kompanije Mastercard sa Svetskim programom za hranu.

U periodu od 1. do 30. septembra prilikom svake kupovine koju korisnici Mastercard i Maestro kartica obave u Delfi knjižarama širom Srbije, kao i u onlajn knjižari Delfi, bez obzira na iznos, Mastercard će donirati jedan školski obrok deci Ruande.

Tim povodom pozivamo vas da u subotu, 3. septembra od 12 sati u knjižari Delfi u SKC-u prisustvujete druženju sa Ljubivojem Ršumovićem, jednim od naših najboljih stvaralaca za decu. Dođite da zajedno čitamo priče i pesme!

Svakom detetu kompanija Mastercard će pokloniti „Vidovite priče“, koje će Ršum potpisivati.

Ljubivoje Ršumović je rekao: „Nesreća je što u svetu postoji više gladnih nego sitih, više siromašnih nego bogatih, pa se mi pesnici pitamo kada će ta nesrazmera da se popravi, bar da se izjednači, da u ovom vremenu opšteg egalitarizma (podjednako ima loših i dobrih!) i to sredimo, ako već ne možemo nikako da postignemo da u svetu bude više pametnih nego glupih! Taj napor me pridružuje ovoj kampanji!“


PROČITAJTE I OVO:  Novi roman Samante Jang od utorka u prodaji