Autorka „Maestre“ L. S. Hilton proglašena za autorku godine


U Londonu je 7. juna 2016. godine održana trinaesta ceremonija dodele nagrada časopisa Glamur pod nazivom „Žena godine“.

Nagrade se dodeljuju svake godine izuzetnim i inspirativnim ženama iz oblasti politike, medicine, nauke, obrazovanja, književnosti…

Ova glamurozna ceremonija održana je u Londonu, a Lisi Hilton, autorki „Maestre“, pripala je nagrada „Glamour Women of the Year“ za autorku godine.

Prava za trilogiju „Maestra“ prodata su u 35 zemalja.

Ovaj psihološki triler sličan „Talentovanom gospodinu Ripliju“ predstavlja femme fatale koja je prepredena kao Ejmi Dan iz „Iščezle“, opasna kao Lizbet Salander iz „Muškarci koji mrze žene“, seksi, pametna i smrtonosna.

Junakinja Džudit Rašli je danju asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu. Da bi dobila ono što želi – ona će prekoračiti sve granice.

„Maestru“ očekuju još dva nastavka, a u toku je i snimanje filma.

Osim L. S. Hilton, ovu prestižnu nagradu osvojile su i: Sigurni Viver (Glamur ikona), Suzan Sarandon (Glamur inspiracija), Naomi Haris (filmska glumica godine), Riz Vinterspun (preduzetnica godine), Ema Frojd (kolumnistkinja godine), Džoana Konta (sportistkinja godine), Donatela Versaće (modna dizajnerka godine).


PROČITAJTE I OVO:  Ovacije Vladimiru Pištalu u Bostonu