Ali Adler u knjizi “Kako …ti ženu” savetuje muškarce


Producentkinja i scenaristkinja humorističkih serija Ali Adler izdala je knjigu “Kako …ti ženu” u kojoj muškarcima govori da smanje brzinu kojom diraju žensku intimnu regiju…

Spisateljica popularnih serija poput Family Guy, Supergirl i Glee odlučila je da izda mali savetnik muškarcima pomoću kojeg će lakše usrećiti žene.

U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi “Kako …ti ženu”, odlučila je otvoreno da progovori o seksualnosti i tajni ženskog užitka.

“Muškarci masturbiraju mnogo većom brzinom nego što to rade žene, a to isto primenjuju u seksu. Ako žele da zadovolje ženu, moraće da uspore”, kaže Adler.

Ovo su neki od saveta iz knjige:

“Ključ je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svetu, ali samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao odvijač, već kao mikrofon. Žene vole seks, ali ako se loše osećamo, ništa od seksa…”

“Poljubac je generalna proba seksa i otkriva mnogo toga. Ako je poljubac previše vlažan, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga… Nemojte da uskačete ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba da donese uzroke ženine pljuvačke nazad u NASA-u.”

“Nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ženama ponekad ne dozvoljavaju da se opuste. Ovde vi nastupate – nakon što se spustite dole, morate da se ponašate kao da je njena vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, videli i da je privilegija biti joj blizu…”

“Vagina nikada ne laže – ako nije dovoljno vlažna, znači da nije dovoljno spremna. Potrudite se još, a ako i dalje ne pomaže – ili je reč o problemu hormonalne prirode, ili baš nije zagrejana za vas.”

PROČITAJTE I OVO:  Četvrta knjiga iz bestseler serijala "Sedam sestara" Lusinde Rajli u prodaji

“Tretirajte svoju partnerku kao individualca. Ono što je možda bilo odlično kod vaše bivše partnerke, ne mora nužno da odgovara i novoj, a takođe postoji i veliki rizik je vaša bivša slagala da joj se nešto sviđa, a nije bilo tako. Nema jednostavnog recepta za to šta treba raditi, jer svako voli različitu vrstu pritiska. Posvetite naročitu pažnju njenom klitorisu i pitajte je šta joj odgovara.”

Izvor: B92