“Tajkun ne želi da objavim knjigu!”


Ava Karabatić kaže da je jedan zagorski tajkun pokušao da je spreči da objavi knjigu „Rođena među vukovima“. Hrvatska starleta tvrdi da udvarač koji joj je poklonio konja ne želi da u autobiografiji piše o njemu.

– Kad mi je poklonio konja, nije mi rekao da je oženjen. Hteo je da mu budem ljubavnica, što sam odbila. Kad je saznao da pišem knjigu, pokušao je da spreči da je objavim, ali neće uspeti. Naime, on je završio u zatvoru zbog nekih pređašnjih poslova, ne zbog mene. Nikome ne želim zlo, pa ni njemu. Moja ljubav je pisanje i imam pravo da pišem o kome god želim. Fanovima, ali i onima koji me ne vole, obećavam da ću brzo objaviti knjigu. Ne predajem se – kaže za Ava.

Iako je prihvatila skup poklon od tajkuna, tvrdi da nije sponzoruša.

– Muškarci su gubili glavu zbog mene, bilo je različitih ponuda, ali ja sam zaista tip žene koji ne izlazi na sporedna vrata i nemam cenu. Nikad moje ime nećete naći na popisu sponzoruša. Uvek sam slušala srce i birala teži put. Da sam htela, već bih posedovala pola Balkana. Ali to nisam ja. Sve sam sama stekla. Možda korakom puža, ali sama – priča Ava u svom stilu.

Ona će uskoro otići u Rim jer je dobila ponudu da na italijanskoj televiziji vodi muzičku emisiju sličnu „Plesu sa zvezdama“.

– Naravno da ću u emisiji biti atraktivno odevena. Šteta bi bilo da cura krije lepe noge – kaže Ava.

Izvor: ALO!


PROČITAJTE I OVO:  Šest filmova za koje možda niste znali da su zasnovani na knjigama