Foto: Freepik

Stvari se zahuktavaju, Punpune! Jedanaesti nastavak popularnog manga serijala u prodaji


U sve knjižare Delfi, Lagunine klubove čitalaca, na sajtove delfi.rs i laguna.rs, kao i na kioske, stigao je „Laku noć, Punpune 11“, nastavak najpopularnije mange o odrastanju.

„Laku noć, Punpune“ je priča o običnom dečaku iz disfunkcionalne porodice koji pokušava da pronađe svoju svrhu, sreću i put do srca simpatije. Već u prvom broju vidimo jake kontraste dečje zabave i traume, motiva koji će biti dominantan kroz ostatak serijala.

Taman kad se učinilo da se desetogodišnja potraga za Aiko isplatila, Punpun saznaje da život ima druge planove. Kao u najcrnjem trileru, ceo svet se okrenuo naglavačke i Punpunovi planovi o zajedničkoj budućnosti s Aiko postali su nedostižna fantazija.

Šta čovek treba da žrtvuje kako bi dobio komadić sreće? Postoji li sreća na planeti ispunjenoj patnjom, nesrećom i tugom?

Punpune, tvoja zrelost je na ispitu! Od sada živiš udvoje!

PROČITAJTE I OVO:  U novom stripu ASTERIKS I OBELIKS POSTAJU VEGETARIJANCI! Hoće li nepokoreni Gali odoleti najvećem izazovu do sada - NOVIM VREDNOSTIMA?
PROČITAJTE I OVO:  Posle više od pola veka KULTNI STRIP PRESTAJE DA IZLAZI: Evo koji broj će biti poslednji

Inio Asano je nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka. Osvojio je gotovo sve velike nagrade u Japanu, a na Zapadu je preveden na više od 20 jezika. Svojim najintimnijim delom uspeo je ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra.